Nyt fra ejendommen 2011


5/9-11: VM i landevejscykling
Verdensmesterskaberne i landevejscykling afvikles i København 19.-25. september. Københavns Kommune har udsendt en orientering om trafikale ændringer i perioden, som kan læses her.


11/8-11: Status vedr. vandskader
Siden skybruddet 2. juli er der konstateret vandskader både i kældre og på lofterne. I de fælles kælderrum er der foretaget udpumpning, affugtning, rengøring og desinfektion. Vi mangler stadig adgang til de privatudlejede kælderrum. Hvis du/I har lejet kælderrum, kontakt da venligst bestyrelsen snarest. Vores murer er i fuldt sving med at udbedre de akutte skader på taget.
Arbejderne er ikke afsluttet endnu.


23/6-11: Referat fra generalforsamling
Referatet fra årets ordinære generalforsamling er nu udarbejdet og kan læses her.

4/5-11: Ny viceværtordning
Efter at Anders Vicevært gik på efterløn med udgangen af april har Frausing’s Ejendoms-service ApS overtaget viceværtfunktionen.

Vicevært Leif eller hans afløser kan træffes hver tirsdag kl. 8.00-8.30 i viceværtkontoret under Åboulevard 9. Viceværten vil være på ejendommen hver dag i løbet af formiddagen og kan alle hverdage kl. 8-16 træffes på tlf. 31 54 43 15. Eller du kan sende en mail til t.frausing@mail.dk.


7/3-11: Solbeskinnet fastelavnsfest i gården
I det smukkeste vejr afholdt vi den traditionsrige fastelavnsfest, som i år – for første gang – havde mere end 100 tilmeldte. Se fotoserie af Hasse Ferrold & Hans-Otto Loldrup under menupunktet Billeder.


7/3-11: Ejendommens regnskaber
Nu kan du se og downloade regnskaberne for årene 2005-2009 under menupunktetDownload til venstre. Når det godkendte regnskab for 2010 foreligger, vil det blive placeret samme sted.


2/3-11: Generalforsamling 2011
Den ordinære generalforsamling afholdes torsdag 7. april kl. 19 i Teknisk Skoles festsal, Julius Thomsens Gade 5.

Ejerforeningen byder på kaffe, te, kage, øl og vand.
Kom og mød de andre beboere – og hør seneste nyt om vores ejendom.

2/3-11: Anders Vicevært stopper
Vicevært Anders Rasmussen fratræder efter eget ønske ultimo april.
Vi siger tak for mere end 10 års godt samarbejde ved en reception fredag 29. april kl. 14-16 i viceværtskontoret.
Vi håber at se mange beboere, venner og samarbejdspartnere.
Bestyrelsen

6/2-11: Ejendommens vandforbrug
For andet år i træk ligger ejerforeningens vandforbrug stabilt på 4.283 m3. Med en vandpris på 36,80 kr. pr. m3 – og af hensyn til miljøet – er det dog stadig en rigtig god idé at spare på vandet. Du kan se masser af gode ideer til at spare på vandet på Københavns Energis særlige hjemmeside: http://www.ke-max100.dk/.

 
6/2-11: Kagerevolutionen er brudt ud i ejendommen
Det ny konditori i Åboulevard 7, der drives af dessertkok Nicolaus Strangas og hans kone, Lotte, har fået en jublende modtagelse i pressen: Originale, velsmagende kagekreationer og varm chokolade i verdensklasse, skrives der. Berlingske har i december bragt to lange, rosende beskrivelser, og i begyndelsen af februar fulgte overstrømmende anmeldelser i Politikens I Byen samt TV 2/Lorry. Konditoriet kan studeres nærmere på hjemmesiden: http://www.exclusivepastries.com.

 
6/2-11: Fastelavnsfest 
Sæt kryds i kalenderen: Søndag 6. marts
Den traditionsrige fastelavnsfest plejer at samle op mod 100 børn og voksne. Vi starter med tøndeslagning kl. 11 i gården. Derefter serverer vi fastelavnsboller, drikkevarer mv. for børn og voksne indendøre. Der kommer både opslag i opgangen og brev til hver lejlighed med tilmeldingskupon. Kom ned, hils på de andre beboere, og nyd synet af de udklædte børn. Det koster ikke noget at være med.